Young Offices

Regio Arnhem

Rendement: 5.5%

Rente: per kwartaal

Energielabel: A

Project informatie

Young AP heeft een koopovereenkomst gesloten namens Young AP 2 met betrekking tot de aankoop van Mercurion 24 te Zevenaar. Young AP wil het pand aankopen ten behoeve van lange termijn verhuur en exploitatie binnen Young Offices.

Het kantoorgebouw Romano 24 is gelegen op een geweldige zichtlocatie op kantorenlocatie Technopark, direct aan de snelweg A12. De combinatie van het luxe afwerkingsniveau, de duurzame bouw (A-label; 2000) maken dit object een passende belegging voor de lange termijn.

De locatie binnen de regio Arnhem en omstreken betreft een uiterst bereikbaar business park. Het pand heeft ruim voldoende parkeergelegenheid (inclusief laadpalen) en bied ruimte voor verdere verduurzaming in de vorm van zonnepanelen.

Het pand is grotendeels voor lange termijn verhuurd, daarnaast ziet Young AP nog optimalisatie mogelijkheden in samenwerking met andere labels onder the Young paraplu.

Om de financiering van deze aankoop mogelijk te maken geeft Young AP 2 vijftien obligaties uit, met ieder een Nominale Waarde van EUR 100.000. Bij voltekening bedraagt de Obligatielening in totaal EUR 1.500.000.

Programma
Kantoor

Investeren vanaf
€100.000

Rente
5.5%

Zekerheden
Eerste recht van hypotheek

Locatie

Regio Arnhem

Geïnteresseerd in dit project?

Ontvang de brochure per mail

    • Vaste rente van 5,5%

    • Uitkering per kwartaal

    • Looptijd 5 jaar

    Liever direct contact? Bel dan naar +31 70 22 11 200

    Menu